تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
مقاله آلودگي هوا در شهر سیرجان


این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 87 صفحه می باشد. فهرست مطالبچکیده:   ۱مقدمه:   ۲فصل اول   ۴طرح تحقیق   ۴بیان موضوع و تشریح ابعاد آن:   ۶۱- اهداف تحقیق:   ۷۳-۱ اهمیت و ضرورت تحقیق   ۷۴-۱ پیشینه تحقیق:   ۸۵-۱ فرضیات تحقیق   ۱۶۶-۱ تعاریف عملیاتی   ۱۶۷-۱ موانع و مشکلات تحقیق:   ۱۷فصل دوم   ۱۹مبانی نظری تحقیق   ۱۹۱-۲ هوا   ۲۰۲-۲ مفهوم جامع آلودگي:   ۲۱۳-۲ آلودگي هوا:   ۲۲۴-۲ انواع منابع آلودگي هوا:   ۲۲۱-۴-۲ منابع طبیعی آلودگي هوا:   ۲۲۲-۴-۲ منابع انسانی آلودگي هوا   ۲۳۵-۲ منابع آلودگي هوا در شهرها:   ۲۵۶-۲ اثرات آلودگي هوا  

ادامه مطلب  
پروژه کار آفرینی تولید نان فانتزی


29 صفحه word |فونت tahoma سایز 14| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیقمعرفی کلیات و خصوصیات طرح نان عمده ترین غذای مردم در کشور ما می باشد . برابر اطلاعات موثق حدود 75-70 درصد پروتئین و 65 درصد انرژی خوراکی ما از مصرف نان تامین می شود . نان های متداول در ایران مانند سنگک ، تافتون ، بربری ، لواش را اصطلاحاً نان سنتی می گویند و در مقابل آن نان های حجیم و باصطلاح فانتزی (یعنی نانهای اروپایی ، سفید و ...) قرار دارد . آمار نشان می دهد بیش از 30 درصد نان های سنتی به عوامل متعددی بستگی دارد که به اختصار به شرح آن پرداخته می شود . در روش تهیه نان های سنتی نازک و مسطح عمل پخت در تنورهای کوچک به صورت دستی و با روش غیر بهداشتی و استفاده از شعله مستقیم انجام می شود و برای مراحل خمیر گیری ، تخمیرها ، چانه گ

ادامه مطلب  
دانلود پروژه بررسی طرح تولید نان های صنعتی و بهبود دهنده ها


تعداد صفحات:505   فرمت فایل : word(قابل ویرایش)  فهرست مطالب:عنوان                                  صفحه مقدمه فصل اول: 1ـ معرفی انواع نان های صنعتی 2ـ ویژگی های گندم و آرد مناسب جهت تولید انواع نان های صنعتی  3ـ وضعیت استاندارد فصل دوم: «مواد اولیه و مواد افزودنی» 2ـ1) آب 2ـ1ـ1) آب در آرد و محصولات آردی 2ـ1ـ2) نقش آب در تهیه محصولات صنایع پخت 2ـ2) شیر 2ـ2ـ1) پروتئین شیر 2ـ2ـ2) چربی شیر 2ـ2ـ3) لاكتوز شیر 2ـ2ـ4) املاح و اسیدهای موجود در شیر 2ـ2ـ5) آب شیر

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد انواع نان


10 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیق در ظرفی، مقداری آرد بریزید و سپس در وسط آرد، سوراخی ایجاد نموده و داخل سوراخ، خمیر ترش را بریزید. سپس دو پیمانه آب جوش به مخلوط اضافه نموده و مرتباً به صورت دورانی هم بزنید. بعد به تدریج آرد اضافه نمایید و با دست، خوب ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. سپس مقداری نمک هم به خمیر اضافه نمایید. حالا خمیر حاضر است. روی آنرا با پارچه بپوشانید. این خمیر باید حداقل یک ساعت استراحت داده شود. البته برخی افراد تمام طول شب، خمیر را استراحت می دهند. مکانی که خمیر را برای استراحت در آن قرار می دهیم، باید گرم باشد. در جای سرد، خمیر خیلی حجیم نمی شود و به اصطلاح، کاملاً ور نمی آید. بعد از ور آمدن، خمیر برای پختن آماده است. پس از آنکه مق

ادامه مطلب  
تحقیق درباره محیط زیست (word) 18 صفحه


عنوان : محیط زیستقالب بندی : wordتعداد صفحات : 18 محتویاتچكیده مقدمهآمار خسارات جانی ناشی از آلودگي هوا رده بندی ایران در E.P.I آلایندگی های موتورسیکلت آلایندگی های خودروهای فرسوده عدم توجه جدی به جایگزینی 'سوخت گاز' در خودروها و مراكز صنعتیعدم جدیت دستگاه‌ها' و 'فقدان ساختار مناسب' دو عامل مهم در پیشگیری و مقابله با                     آلودگي هواسیستم های موثر در كاهش آلودگي هواارزیابی اقتصادی راهكرد هاارزیابی اجمالی عملكرد اتوبوسهای برقی ارزیابی عملكرد اتوبوسهای گاز سوز شده ارزیابی تكنولوژی مناسب وسایل نقلیه دو ریلی در شهرهای پر جمعیتمزایا و معایب استفاده از مترونتیجه گیریمنابع  محتویات- چكیدهامروزه آلودگي هوا ب

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد نان 19 ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 19 صفحه
 قسمتی از متن .doc : 
 
تعریف
نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند. معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می کن

ادامه مطلب  
تحقیق بررسی آلودگي محیط زیست


دانـلـود تـحقیـق بـا عـنـوان، آلودگي محیط زیستبخشی از متـنِ ایـن تـحقیـق :آلودگي محیط زیستآلودگي عبارت است از : وارد کردن مواد یا انرژی (مثلاً به صورت حرارت) به وسیله ی آدمی درمحیط زیست ؛ به طوری که درنتیجه ی این کار، منابع حیاتی یا سلامتی انسان درمعرض خطرقرارگیرد.ماده ی آلوده کننده وقتی به این نام موسوم می‌شود که مقدارآن درمحلی که نبایدموجودباشد نابه هنگام افزایش یابد؛ مثلاً فسفات ونیتروژن ازجمله موادمورد نیاز هرموجودزنده است. این مواد در فاضلاب های شهری (پاک کننده ها) و فاضلاب های کشاورزی ( به صورت کود) به مقدارزیادموجوداست ودرصورتی که به رودخانه ها ودریاچه ها ومخازن آب راه می یابند، باعث رشد سریع گیاهان آبزی از جمله جلبك ها می شوند، ازدیاد جلبك ها باعث كاهش اكسیژن آب،  نامناسب شدن محیط برای ماهیها ، آلودگي آب وبالاخره مرگ

ادامه مطلب  
مقاله آلودگي هوای تهران و آثار مخرب آن بر جامعه


این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 90 صفحه می باشد.فهرست مطالبمقدمه ۴۱-۱- اهمیت موضوع پژوهش و پیشینة آن ۴۱-۲-آلودگي هوا و آلاینده‌ها ۱۳۱-۲-۱- انواع آلاینده‌ها ۱۳۱-۲-۲- آلاینده‌های گوگردی ۱۸۱-۲-۳- آلاینده‌های نیتروژنی ۱۸۱-۲-۴- ازن ۱۹۱-۲-۵- فلوئور ۲۰۱-۲-۶- پراکسی استیل نیترات (PAN) 211-2-7- باران‌های اسیدی ۲۲۱-۲-۸- فلزات سنگین ۲۳۱-۳- اثرات آلودگي هوا بر گیاهان ۲۷۱-۳-۱- عوامل موثر بر میزان آسیب‌پذیری نسبت به آلودگي ۲۷۱-۳-۱-۱- میزان دریافت آلاینده ۲۷۱-۳-۱-۲- عوامل درونی ۲۹۱-۳-۱-۳- عوامل محیطی ۳۱۱-۳-۲- اثرات آلاینده‌های گوناگون بر گیاهان ۳۴۱-۳-۲-۱- اثرات آلاینده‌های گوگردی بر گیاهان ۳۶۱-۳-۲-۲- اثرات آلاینده‌های نیتروژنی: ۳۸۱-۳-۲-۳- اثرات زیست محیطی ازن ۴۱۱-۳-۲-۴- فلوئور ۴۳۱-۳-۲-

ادامه مطلب  
پروژه کار آفرینی تولید نان


25 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق مشخصات طرح و تاریخچه 2)عنوان نان فانتزی تاریخ و محل ثبت شركت : دی سال  تهران نام شركت و نوع فعالیت آن : نان آوران سبوس تولید نان و شیرینی ظرفیت تولید : 1000 تن مبلغ سرمایه گذاری : 500000000 ریالشركت سهامی خاص بوده و دارای  1000 سهم بین 10 نفر می‌باشد . مجوز از وزارت صنایع – بازرگانی – استانداری – محیط زیست و وضارت بهداشت . شرایط عملیاتی :تعداد رضر كاری : 270 رضر تعداد شیفت : نوبت زمان هر شیفت 8 ساعت فصل سوم :تعریف : نان فانتزی نوعی نان ماشینی است كه له صورت نان ساندویجی « باكت » شیرمال و … تولید می‌شود . از نظر شكل ظاهری به صورت استوانه و دایره‌ای می‌باشد كه از نظ

ادامه مطلب  
مقاله بررسی طرح تولید نان های صنعتی و بهبود دهنده ها


این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 400 صفحه می باشد. مقدمه :غلـه در زبان فارسـی به معنای گندم ـ برنج ـ جو ـ ارزن ـ ذرت ـ چـاودار و تریتیكالـه می باشد و وقتی صحبت از غلات می شود فرآورده های حاصل از آن نیز مد نظر قرار می گیرد، بنابراین دامنه آن بسیار وسیع و گسترده است.غلات از اولین غذاهای شناخته شده بشر بوده كه از زمانهای بسیار كهن تاكنون همواره نقش مهمی در اقتصاد و تغذیه مردم دنیا به ویژه كشورهای در حال توسعه داشته است به همین جهت سمبل غلات یعنی گندم ونان حاصل از آن، همواره در میان مذاهب و فرهنگهای كشورهای دنیا مقام والا و ارزنده ای داشته و خواهد داشت.گنـدم یكی از بزرگترین نشانه های عظمت خلقت و نان یكی از مطبوع ترین و لذت‌بخش ترین مواد غذائی مصرفی انسان در بسیاری از جوامع متمدن و سنتی امروز است.نزد ما مس

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi