تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
گزارش کار آموزی در كارخانه آرد


گزارش کارآموزی در كارخانه آرد  با فرمت قابل ویرایش ورد (word) و با پسوند Doc آماده شده و برای دانلود شما عزیزان بر روی سرورهای سایت قرار کرفته است. شما برای دانلود این گزارش کارآموزی/کارورزی لازم است ابتدا از طریق پایین صفحه پرداخت را انجام داده سپس لینک دانلود را مشاهده خواهید کرد و همچنین یک نسخه از آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.گزارش ذیل کاملا جامع و کامل بوده و از هر حیث تمام زیر زمینه های محل کارآموزی را پوشش می دهد شما پس از دانلود با استفاده از این گزارش آماده می توانید گزارشی جامع و کامل محیا ساخته و تحویل استادتان دهید یا با استفاده از این گزارش با طریق نوشتن یک گزارش کارآموزی حرفه ای آشنا شوید برای مشاهده بقیه گزارش های کارآموزی سایت ما می توانید از طریق منو کنار سایت و انتخاب گزینه کارآموزی های آماده به دیگر گزارش ها دست

ادامه مطلب  
مقاله تحلیل های علمی تولید گندم در ایران و جهان -45 صفحه word


مشخصات فایلعنوان:تحلیل های علمی تولید گندم در ایران و جهانقالب بندی: wordتعداد صفحات:45  محتویات(اقتصاد گندم ایران )بازاریابی صادراتی گندم ایران استاندارد ( جدا ) کردن محصول گندم بسته بندی محصول گندم یا آرد گندمتبدیل محصول گندمانبارداری انبارداری گندم در ایران تبلیغات طرز فروش قیمت گذاریهزینه بازاریابیگندم و یارانه در ایران : مشکلات نظام پرداختاهمیت و ارتباط یارانه های تولیدی و قیمت گذاریمشكلات نظام پرداخت یارانه نهاده های تولیدی در ایرانیکپارچگی اراضی گندم و توسعه کشاورزی در ایرانضرورت یکپارچه کردن زمین تحت بهره برداری کشاورزانمفهوم یکپارچه سازیبررسی و تحلیلخودمصرفی و خودعرضه­ای گندمبودجه سال 1385 ، بخش کشاورزی و گندماولین بودجه دولت جدید با حجم 195 هزار میلیارد تومان    تح

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق گندم آرد ونان


از جمله مهمترین غلات به شمار می ایداین گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه gramina  یا پواسه poaceae و جنس triticux تریتیکوم است. و به دو گونه اهلی و وحشی تقسیم می شود. این ماده غذایی نزدیک به 15.000_10.000 سال قبل ازز میلاد  در ناحیه واقع در غرب ایران و شرق عراق و همچنین در ترکیه.سوریه.اردن و مصر تکامل یافته واهلی این نواحی  شده است. تعداد گونه شناخته شده گندم متجاوز از3000است اما از بین این تعداد 10 گونه به طور کامل شناسایی شده و از  بین تعداد سه گونه در تجارب بین المللی دارای اهمیت بیشتری میباشد که هر سه از جنس تریتیکوم هستند و عبارت از1-تریتیکوم ولگار:مهمترین گمدم مورد استفادهاسیاب داران برای تولیدارد مناسب جهت تولید نان است.2-تریتیکوم دوروم:مناسب ترین گونه گندم برای فراورده هایخمیری نظیر ماکارانی است.3- تریتیکوم کم

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق بررسی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در اثر همیاری سویه های مختلف باکتری آزوسپریلوم با ارقام مختلف گندم


آزوسپریلوم به دلیل توان تثبیت نیتروژن مولکولی در ارتباط همیاری با گیاهان مهم زراعی مانند انواع غلات و همینطور تولید هورمونهای محرک رشد گیاه در سالهای اخیر به عنوان یک کود بیولوژیک مورد توجه قرار گرفته است.به همین دلیل تحقيق در مورد میزان فعالیت سویه های باکتری با ارقام مختلف گندم هدف این بررسی قرار گرفت:به منظور تثبیت بیولوژیک نیتروژن در اثر همیاری سویه های آزوسپریلوم با ارقام مختلف گندم،دو آزمایش در سه بخش آزمایشگاه، گلخانه و مزرعه طی مدت دو سال پژوهش انجام گردیدالف)جداسازی،تکثیرو تولید مایه تلقیح سویه های آزوسپریلوم در شرایط آزمایشگاهب)بررسی کارایی تعدادی از سویه های باکتری آزوسپریلوم با ارقام طبسی،مهدوی و لاین موتانت طبسی گندم با استفاده از تکنیکN15ج) بررسی ک

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی صنایع آرد (کارخانه آرد رضا)


   غلات به دلیل نقش ارزنده ای که در امر تغذیه انسان و طیور دارد همواره از ابعاد مختلف بویژه ابعاد سیاسی و اقتصادی  مورد توجه بوده و برای پی بردن به اهمیت غله و نقش آن در دنیای امروز کافیست به این نکته توجه کنیم که حدود 65 – 70 درصد کالری و پروتئین مورد نیاز مردم کشورهای جهان سوم از طریق غلات و فر آورده های آن تامین می شود.   غله در زبان فارسی به معنی گندم ، جو ، ارزن ، ذرت ، چاودار است که در فرهنگ لغت چنین تعریف شده که غلات از حبوبات و نقود و جزء آن از گیاهان تیره گندمیان که دانه برخی را آرد کرده و به مصرف می رسانند مثل جو ، چاودار ، گندم و برخی را آرد نکرده به مصرف می رسانند مثل برنج و ذرت .   وقتی صحبت از غلات می شود فرآورده های حاصل از آنها نیز مدنظر قرار می گیرد و بنابراین دا

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی كاشت آلوئه ورا


دانلود جدیدترین طرح توجیهی كاشت آلوئه ورا      این طرح توجیهی در زمینه كاشت آلوئه ورا، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص درحوزه كاشت آلوئه ورا،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه كاشت آلوئه ورا،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی كاشت آلوئه ورافهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنندگان و ... موارد کاربرد این طرح توجیهی عبارتند از :- &nbs

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی كاشت كنار


دانلود جدیدترین طرح توجیهی كاشت كنار      این طرح توجیهی در زمینه كاشت كنار ، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص درحوزه كاشت كنار ،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه كاشت كنار ،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی كاشت كنارفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنندگان و ... موارد کاربرد این طرح توجیهی عبارتند از :-  مرجع مفید جهت جمع آوری ا

ادامه مطلب  
پروژه تحقيقی بررسی اثر رقابت یولاف وحشی با ارقام گندم


80 صبه منظور بررسی اثر رقابت یولاف وحشی با ارقام گندم تحت تاثیر تنش شوری در سال زراعی 85- 84 آزمایشی در مزرعه تحقيقاتی دانشکده کشاورزی بیرجند با سه تکرار انجام گرفت. این آزمایش به صورت طرح کرت های خردشده که در آن شوری آب آبیاری در سه سطح )5/1، 5/5 ، 5/10 دسی زیمنس بر متر) به عنوان کرت های اصلی و تراکم یولاف (صفر و 160بوته در متر مربع) و ارقام گندم شامل (روشن- مهدوی و قدس) به صورت فاکتوریل به عنوان کرت های فرعی لحاظ شدند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که صفاتی مانند تعداد خوشه در متر مربع، تعداد دانه در خوشه، وزن هزار دانه و عملکرد دانه تحت تاثیر شوری قرار گرفتند و افزایش شوری باعث کاهش این صفات گردید. اثر رقم بر صفاتی مانند ارتفاع بوته،تعداد خوشه در متر مربع، وزن هزار دانه،عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه و شاخص برد

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق پهنه بندی مناطق مساعد كشت گندم دیم با توجه به فاكتورهای اقلیمی وعوامل زمینی به كمك روش های زمین آماری


شناخت اقلیم وبررسی نیازهای اقلیم شناختی گیاهان زراعی از مهمترین عوامل موثر در تولید است. عوامل اقلیمی وعوامل زمینی درتعیین مناطق مساعد كشت گندم دیم، اهمیت بسزائی دارند. در این مطالعه كه در استان تهران صورت گرفته، از عوامل اقلیمی: بارش طول فصل رشد، بارش پائیزه، بارش بهاره،  دما، تبخیر وتعرق پتانسیل(به روش پنمن مانتیث فائو) در طول دورۀ رشد گندم دیم واز عناصر زمینی: ارتفاع وشیب استفاده شد. جهت تهیه نقشه های اقلیمی روش های  معین وزمین آماری مورد بررسی قرار گرفتند. روش های معین مورداستفاده شامل روش های میانگین متحرك وزنی(WMA) باتوان های1 الی 5 می باشد. نتایج این بررسی نشان دهندۀ مزایای روش های زمین آماری نسبت به روش های معین درتهیه نقشه های اقلیمی اس

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی مراحل داشت و برداشت گندم


گزارش کارآموزی در مراحل داشت و برداشت گندم  با فرمت قابل ویرایش ورد (word) و با پسوند Doc آماده شده و برای دانلود شما عزیزان بر روی سرورهای سایت قرار کرفته است. شما برای دانلود این گزارش کارآموزی/کارورزی لازم است ابتدا از طریق پایین صفحه پرداخت را انجام داده سپس لینک دانلود را مشاهده خواهید کرد و همچنین یک نسخه از آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.گزارش ذیل کاملا جامع و کامل بوده و از هر حیث تمام زیر زمینه های محل کارآموزی را پوشش می دهد شما پس از دانلود با استفاده از این گزارش آماده می توانید گزارشی جامع و کامل محیا ساخته و تحویل استادتان دهید یا با استفاده از این گزارش با طریق نوشتن یک گزارش کارآموزی حرفه ای آشنا شوید برای مشاهده بقیه گزارش های کارآموزی سایت ما می توانید از طریق منو کنار سایت و انتخاب گزینه کارآموزی های آما

ادامه مطلب  
دانلود مقاله بررسی بهای تمام شده چند نوع از محصولات کشاورزی

  مقدمه عمده ترین بخش مصرف گندم در ایران مربوط به تولید نان است (90% عرضه گندم را شامل می شود)، و بخشی نیز به مصرف بذری و مصرف دامی می رسد. مصرف بذر مورد نیاز كشت سالانه در كشور بالغ بر000/000/1 تن برآورد گردیده كه در شرایط معمول كشت گندم از 60 كیلوگرم در زراعت دیم لغایت200 كیلوگرم در هكتار در زراعتهای پاییزه آبی متغیر است. در زراعتهای پاییزه گندم آبی نسبت بذر مصرفی به تولید یك به بیست است. میزان بذر كمتر و یا بیشتر از معمول در برخی مواقع و به دلایل متعددی به شرح زیر توسط كشاورزان مورد استفاده قرار می گیرد. از آن جمله: واریته های بذر درشت (اندازه بذر) واریته هائی با پتانسیل (توانائی) پنجه زنی كم، كشت بهاره، كشت دیر (در پائیز یا بهار)، روش دستپاش، اراضی سنگین، درصد جوانه زنی پائین و غیره.خسارت های وارده بر بذر

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم


دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم      این طرح توجیهی در زمینه تولید نشاسته از گندم، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص درحوزه تولید نشاسته از گندم،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه تولید نشاسته از گندم،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی تولید نشاسته از گندمفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنندگان و ... موارد کارب

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد


مشخصات فایل عنوان: تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد فرمت فایل : word( قابل ویرایش) تعداد صفحات: 518شما در این تحقيق با مطالب مفید و ارزشمندی در مورد تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد آشنا خواهید شد.  بخشی از تحقيق تکنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد را در ادامه مشاهده خواهید نمود: افت غیرمفید به هر نوع ناخالص كه تحت هیچ شرایطی نمی شود از آنها آرد تهیه كرد افت غیر مفید گویند مانند ذراتی مثل شن ، گردوخاك و سنگ و آهك و همینطور تخم علف های هرزو سمی كه در صورت ورود آن ها به مرحلة آسیاب ، كاهش بسیار زیاد كیفیت آرد را خواهیم داشت...انواع سیستمهای انتقال نیروی محركه:هیچ وقت برای انتقال نیرو از موتور به دستگاه ،الكتروموتور مستقیما به دستگاه متصل نمی شود زیرا در این بین باید گاهی اوقات مقدار سرعت و قدرت تغییر كنند و یا گاهی جه

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآفرینی کارخانه آرد


دانلود گزارش کارآفرینی کارخانه آرددانلود گزارش کارآفرینی کارخانه آرد بهبهان                    مقدمه 2کلیات و شناخت طرح         11زمین کارخانه          18تأسیسات کارخانه         18آب مصرفی کارخانه         19ماشین آلات و تجهیزات         19سرمایه در گردش         20مراحل خط تولید         21آشنایی با ماشین آلات کارخانه        31اطلاعات مالی و حسابداری  &nb

ادامه مطلب  
مقاله بیماری های گندم -21 صفحه word


مششخصات فایلعنوان: مقاله بیماری های گندمقالب بندی: wordتعداد صفحات:21 محتویاتسیاهک گندممقدمه سیاهك پنهان گندم سیاهك آشكار گندم علایم بیماری  سیاهك پنهان پاكوتاه گندم سیاهك هندی (سیاهك ناقص) علایم بیماری  سیاهك پنهان پاكوتاه گندم  سیاهك هندی (سیاهك ناقص) سیاهك برگی بیماری فوزاریوز سنبله گندمعامل بیماریعلائم بیماریمبارزهزنگ‌ها بیماری زنگ سیاه گندمعلایم بیماریمبارزهبیماری زنگ قهوه ای گندمعلایم بیماریمبارزهبیماری زنگ زرد گندم علایم بیماریمبارزهسفیدک گندم بیماری آنتراكنوز غلات Graminicola anthracnoseکنترلبوته گنایی غلات Cereal crazy top بیماری سفیدك پودری غلات Cereal powdery mildew کنترلبیماری كچلی (اسکالد) جو Barley scaldکنترل   سیاهک گندمسیاهک‌ها       &n

ادامه مطلب  
دانلود مقاله بررسی اثرات مصرف کودهای حاوی آهن

 به منظور بررسی اثرات مصرف كودهای حاوی آهن ،منگنز،روی ومس وهمچنین تعیین حد بحرانی این عناصر درخاك های شدیداٌ آهكی طی سالهای 1375 تا 1378 چهار تحقيق گلخانه،هرتحقيق بر روی تعدادی از خاكهای مزارع گندم كاری منطقه زیر سددرود زن ،واقع در50 كیلومتری غرب شیراز انجام گرفت . خاكهای مورد مطالعه دارای كربنات كلسیم معادل 31 تا 49 در صد بودند و دامنه تغییرات عناصر عصاره گیری شده با روشDTPA در خاك مورد مطا لعه به ترتیب آهن از 2.8تا 12.8 ومنگنز از 2.3تا10.8 ،روی از 22.تا 1.12ومس از 36.تا2.28 میلی گرم در كیلوگرم خاك متغیر بود.آزمایش در سه تكرار و در قالب طرح كاملاًتصادفی بر روی گندم بهاره Triticum aestivum.L رقم غلات به اجرا در آمد. نتایج نشان داد مصـرف هـر یك از عناصرآهـن ،منگنز ،روی ومس در مقایسه با شاهد مربوطه موجب افزایش عملكرد دانه (به تر

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق اثر سلنیوم بر ارتقاء مقاومت به خشکی در دو رقم مختلف گندم (آذر2 و پیشتاز)


این آزمایش به منظور مطالعه اثر سلنیوم بر ارتقاء مقاومت به خشکی در دو رقم مختلف گندم (آذر2 و پیشتاز) در پاییز سال 1385 در مزرعه تحقيقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج واقع در ماهدشت کرج و در آزمایشگاه های تخصصی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و دانشگاه تربییت معلم تهران صورت گرفته است. بذور دو رقم گندم در شرایط آبیاری معمولی و تنش خشکی کشت گردید. از تیمار سلنیوم به صورت ماده سلنات سدیمNa2 Se O3 5H2O)) با سه غلظت(شاهد =b0) و (mg/lit20 =b1)و(mg/lit 25b2=) به صورت محلول پاشی در مراحل آغازین Booting Stage(شکم خوش شدن) استفاده گردید. طرح آزمایشی به صورت اسپلیت فاکتوریل بود که در 4 تکرار در مزرعه اجرا شد. لذا به ترتیب اهمیت، تنش خشکی و سطوح سلنیوم به صورت فاکتوریل

ادامه مطلب  
کارآموزی شیمی کاربردی -کارخانه ماکارونی زرین گل


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات:140فهرستفصل 1 : آشنایی کلی با مکان کارآموزی ..... 1 تاریخچه ..... 2خط مشی کیفیت ..... 3سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل ..... 4کنترل فرآیند ..... 5فصل 2 : تاریخچه گندم ..... 61-2 . تاریخچه گندم ..... 72-2 . گیاه شناسی گندم ..... 83-2 . مشخصات فیزیکی دانه گندم ..... 94-2 . طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی ..... 101-4-2 . گندم قرمز بهاره ..... 102-4-2 . گندم دیوروم و دیوروم قرمز ..... 103-4-2 . گندم سخت قرمز زمستانه ..... 104-4-2 . گندم نرم قرمز زمستانه ..... 105-4-2 . گندم سفید ( سخت و نرم) ..... 106-4-2 . گندم مخلوط ..... 105-2 . عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم ..... 111-5-2 . وزن حجمی یا وزن واحد حجم ..... 112-5-2 . وزن دانه ..... 113-5-2 . اندازه و شکل دا

ادامه مطلب  
گزارش کارآموزی رشته شیمی کاربردی با عنوان کارخانه ماکارونی زرین گل


فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 140بخشی از متن :   فهرست فصل 1 : آشنایی کلی با مکان کارآموزی   .....   1   تاریخچه    .....   2خط مشی کیفیت   .....   3سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل   .....   4کنترل فرآیند   .....   5 فصل 2 : تاریخچه گندم   .....   61-2 . تاریخچه گندم   .....   72-2 . گیاه شناسی گندم   .....   83-2 . مشخصات فیزیکی دانه گندم   .....   94-2 . طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی   .....   101-4-2 . گندم قرمز بهاره  &nb

ادامه مطلب  
پاور پوینت (اسلاید) روش پایان نامه نویسی


 با سلام
فایل روش پایان نامه نویسی یک پاورپوینت بسیار عالی در 356 اسلاید می باشد این PowerPoint بر اساس استاندارد های اصلی طراحی پاورپوینت آماده و تنظیم شده است؛ این فایل دارای طراحی بسیار عالی و چشم نواز می باشد.
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
محتواب برخی از اسلاید ها :
توجه داشته باشید هرگونه بهم ریختگی در متن زیر در اثر کپی کردن از پاورپوینت می باشد و در فایل پاورپوینت اصلی هیچ اشکال و به هم ریختگی وجود ندارد
اجزای تشكیل دهنده فصل اول درپایان نامه مقدمه
بیان مسأله (تعریف

ادامه مطلب  
بررسی عوامل مؤثر بر تولید و کارآئی گندم کاران در استان فارس


13 صهدف از انجام ا ین مطالعه تعیین عوامل مؤثر بر تولید و کارآیی گندم کاران در استان فارس می باشد. به منظور برآورد توابع تولید مرزی تصادفی و عدم کارآیی فنی تصادفی گندم کاران به طور هم زمان از برنامه Frontier4.1 استفاده گردید. آمار و اطلاعات مورد نیا با استفاده از روش نمونه گیری چند مرحله ای جمع آوری گردید. نتایج برآورد تابع تولید گندم در شهرستان داراب نشان می دهد که متغیرهای تعداد دفعات آبیاری مزارع گندم، دور آبیاری، میزان پتاسیم و ازت خاک در تابع تولید گندم معنی دار شده اند. نتایج محاسبات کشش تولید نهاده ها در تولید گندم در شهرستان داراب نشان می دهد که : میانگین کشش تولید تعداد دفعات آبیاری مزارع گندم 55/0 درصد تغییر می کند و در واقع رابطه بین تعداد دفعات آبیاری مزارع گندم و مقدار تولید گندم، یک رابط

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق تكنولوژی آسیابانی از گندم تا آرد


غلات مهمترین منبع غذایی انسان می باشد . حدود 70 ـ 65 درصد از كربوهیدراتها ، پروتئینها و همچنین قسمت زیادی از ویتامینهای گروه B ، املاح و عناصر كم مقدار رژیم غذایی مردم ایران از طریق غلات و فرآورده های آن تأمین می شود . گندم ، چاودار ، جو ، یولاف ( جودوسر ) ، برنج ، ارزن و ذرت در گروه غلات قرار می‌‌گیرند كه در این میان چهار غله اول ، جزء غلات اصلی طبقه بندی می گردند . تریتیكاله   نیز گیاه نسبتاً جدیدی است كه از تلقیح گندم و چاودار به وجود آمده است . گرچه دانة باك ویت  با نام علمی FAGOPYRUM از خانوادة POLYGONACEAE  می‌باشد‌، لیكن چون پوشینه این گیاه به دانه چسبیده و از نظر تركیبات ، نحوة آماده سازی ، فرآیندهای تكنولوژی ، مراحل پوست گیری ، سایر خواص و فرآیندهای عمل آوری و نگهداری مشابهت

ادامه مطلب  
تحقيق درمورد گندم


فرمت فایل : WORD(لینک دانلود پایین صفحه)تعداد صفحات: 15صفحه     تعریف:   مقدمه :         گندم معمولی در محدوده وسیعی از شرایط آب وهوایی جهان رشد می‌كند ودر حقیقت این گیاه سازگارترین گونه های علات است . زمینهای زیادی در سرتا سر جهان در مقایسه با سایر گیاهان زراعی به كشت آن اختصاص داده شده است . زیرا گندم غذای اصلی انسان است كه بطور مستقیم مورد مصرف قرار می‌گیرد . باین ترتیب سطح كشت وتولید جهانی آن از سایر محصولات بیشتر است . گر چه احتمالاً  برنج ماده اصلی غذای نفوس بیشتری را تشكیل می دهد گندم منبع اصلی كربوهیدرات غذای انسان را تشكیل داده واز لحاظ تهیه نان وارزش نانوایی آرد هیچیك از غلات انسان را تشكیل داده و از لحاظ تهیه نان وارزش نانوایی آرد هیچیك از غلات بپای آر

ادامه مطلب  
مقاله کارآموزی در شرکت فرآورده های غذایی هلیانه


لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحات 103گندم: از مهمترین دانه­های غلات که به طور وسیعی در سراسر جهان کشت می­شود گندم می­باشد. گندم را می­توان از ارتفاع حدود هم سطح دریا تا ارتفاع 3500متر ازسطح دریا برداشت می­شود. در بسیاری از کشورها گندم به عنوان اصلی­ترین مادة غذایی محسوب می­شود و از آردهای حاصل شده ازآن محصولات گوناگونی تولید می­شود. و در کشورها نیز نان به عنوان اصلی­ترین مادة غذایی مورد مصرف محسوب می­شود.طبقه بندی ژنتیک گندم توسط شخصی به نام Flaks Ber صورت گرفت. گندم به 3 دسته تقسیم می­شود گندم دیپلوئید (تک دانه­ای) که 14=n2 کروموزوم دارد از مشخصات آن عملکرد کم – قد کوتاه cm60 و معمولاً برای نان استفاده نمی­

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذایی- كارخانه آرد زاودی بندرتركمن


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 48 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.لینک دانلود پایین صفحه  فهرست مطالب3-1-تاریخچه و معرفی كارخانه ی آرد زاودی.. 13-2-غلات: 13-2-1-گندم: 13-2-2-مشخصات فیزیكی دانه گندم. 23-2-3-عوامل موثر در كیفیت گندم. 33-2-3-1-عوامل فیزیكی موثر در كیفیت گندم. 33-2-3-2-عوامل شیمیایی موثر در كیفیت گندم: 43-2-4-تركیبات گندم. 43-2-5-نگهداری گندم: 73-2-6-كیفیت گندم های ایران: 83-3-تكنولوژی آسیاب گندم. 83-3-2-فن آوری آسیاب كردن گندم و مراحل تولید آرد: 93-3-2-1-تمیز كردن گندم: 93-3-2-2-مشروط كردن گندم : 123-3-2-2-1-روش های مشروط كردن.. 133-3-2-3-مر

ادامه مطلب  
راههای مناسب ترغیب و تشویق دانش آموزان به مطالعه و تحقيق


145صپژوهش و تحقيق در هر جامعخ ارتباط تنگاتنگی با نظام آموزشی و فرهنگی آن جامعه دارد . بطوریكه با قاطعیت می توان گفت پژوهش و نوآوری در جامعه ای تكوین و توسعه پیدا می كند ، كه نظام آموزشی و فرهنگی ، زمینه ها و بستر مناسب ، برای آن را تدارم دیده باشد . از آنجا كه حقیقت جویی و كنجكاوی در نهاد تك تك نونهالان جامعه به ودیعه نهاده شده است . لذا نقش نظام آموزشی بسیار حائز اهمیت است. پژوهش حاضر از نوع پژوهشهای توصیفی محسوب می گردد و هدف این پژوهش : ارائه طرح سازنده و راهكارهای مناسب جهت تشویق و ترغیب و توسعه مطالعه تحقيق در بین دانش آموزان پایه چهارم و پنجم ابتدایی می باشد . جامعه پژوهش در این تحقيق دانش‌آموزان پایه چهارم و پنجم ابتدایی ، آموزگاران پایه چهارم و پنجم ابتدایی و مدیران مدارس ابتدایی می باشند . كه در مد

ادامه مطلب  
دانلود مقاله تولید گندم د ر ایران 12 ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 13 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) : 
 
‏تولید گندم در ایران
‏با تولید 13 میلیون و 637 هزار و 53 تن گندم، تولید سرانه به ازای هر ایرانی،به 5/203 كیلوگرم رسید.
‏كل تولید گندم تا امروز با احتساب دو میلیون و 500 هزار تن گندم خود مصرفی و بذری كشاورزان و مقدار 11میلیون و 137هزار و 53 تن خرید تضمینی،به 13 میلیون و 637 هزار و 53 تن رسیده است كه به ازای هر ایرانی5/203 كیلوگرم گندم تولید شد. با توجه به آخرین آمار جمعیت كشور كه به 67 میلیون نفر رسیده است،با تقسیم كل گندم تولیدی به تعداد جمعیت كشور،مقدار گندم تولید سرانه به دست خواهد آمد.
‏این گزارش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مجری طرح گندم

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق در مورد تاریخچه گندم


 لینک دانلود خرید پایین توضیحات دسته بندی:ورد نوع فایل:doc (قابل ویرایش و پرینت) تعداد صفحه:46تاریخچه گندممنشاء گندم  به درستی روشن نیست. هرودوت مورخ  معروف یونانی كه یادداشت‌هایی از یك پیشوای مذهبی (......) را جمع‌آوری كرده، از مطالعه آنها به این نتیجه رسیده كه گندم در زمان حكومت كلده و آشور و پیش از آن در بین‌النهرین به طور وحشی می‌روییده است،  اون در پنج قرن پیش از میلاد در نوشته‌های خود روش خرد كردن گندم و تهیه نان در مصر را شرح داده است.كاوشهای باستانی شناسی اخیر نشان داده است كه گونه‌های گندم وحشی از حدود 1500 سال پیش از ویلائ در مصر و بین‌النهرین می‌روییده است.دانه‌های گندم همراه با مومیایی‌های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است. استرا

ادامه مطلب  
پاورپوینت مروری بر فرآیند تولید آرد گندم


  به نام خدامشخصات فایلفرمت: power point تعداد اسلاید : 26 اسلایدبسم الله الرحمن الرحیم مروری بر فرآیند تولید آرد گندم جداکننده غله (سپراتور) دستگاهی است برای جداسازی مواد خارجی مخلوط با گندم با صفحه های سوراخدار که با رفت و آمد یا در یک نوسان افقی حرکت می کند تونل هوا(آسپیراتور) دستگاهی است که با بهره گیری از جریان باد عمل جداکردن را انجام می دهد جداکننده صفحه ای یا استوانه ای(تریور) دستگاهی است برای جداسازی ذرات کوچکتر از گندم(مانند تخم علف، دانه های خرد شده و غیره) و بزرگتر از گندم (مانند جو و جودوسر) با جابجابی حفره هایی با اندازه مناسب که بر روی صفحه تعبیه شده اند جداکننده مغناطیسی( آهن ربا) دستگاهی است برای جداکردن فلزهای مغناطیسی مخلوط با گندم با بهره گیری از نیروی گریز از مرکز جداکننده حلزونی(آسپیرال) دست

ادامه مطلب  
پاورپوینت آماده; بررسی و آموزش كاشت گندم- مناسب برای تحقيق کلاسی


مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 15 اسلایدبررسی و آموزش كاشت گندم- مناسب برای تحقيق کلاسی ضد عفونی بذور بذور گندم را بر روی یك سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی كه بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یك لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید . از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم دیویدند و ویتاواكس تیرام اشاره نمود كه به ازاء هر 100 كیلوگرم بذر 200 گرم سم می توان اختلاط نمود شایان ذكر است كه بذور ضدعفونی شده را نباید به مدت زیادی انبار نمود . همراه با سم ضد عفونی در زمان كاشت می توان از ازتوباكترنیز استفاده نمود طریقه استفاده از ازتو باكتر

ادامه مطلب  
بررسی عوامل اجتماعی و فرهنگی مؤثر بر كاهش ضایعات گندم آرد و نان


بررسی عوامل اجتماعی و فرهنگی مؤثر بر كاهش ضایعات گندم آرد و نان چكیدهیكی از چالشهای نظام جمهوری اسلامی ایران امنیت غذایی است. نگاهی گذرا به روند واردات مواد غذایی از جمله گندم، تصویر نگران كننده ای از امنیت غذایی نزدیك به 70 میلیون نفر جمعیت حاضر را ارائه می كند. بنابراین مسلم می گردد كه كاهش ضایعات به طور كاملاً مستقیم با امنیت غذایی به عنوان یكی از سیاستهای كلان نظام در برنامه های توسعه مرتبط است. سالانه مبلغ كلانی ارز صرف واردات گندم می شود. از سویی شواهد حاكی از آن است كه ضایعات گندم و نان در كشور ما بسیار زیاد است و گاهی در كلیه مراحل، از كاشت گندم تا مصرف نان، تا 30 درصد می رسد. در این بین عوامل متعددی در افزایش و یا كاهش این میزان دخیل هستند. به طور قطع از دسته عوامل تأثیرگذار در كاهش ضایعات گن

ادامه مطلب  
پاورپوینت درمورد آموزش كاشت گندم


  به نام خدا مشخصات فایلفرمت:power pointقابل ویرایش و آماده پیرینتتعداد اسلاید : 16 اسلایدبنام خدا نهاد ترویج و آموزش كشاورزیآموزش كاشت گندم ضد عفونی بذور بذور گندم را بر روی یك سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی كه بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یك لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید . از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم دیویدند و ویتاواكس تیرام اشاره نمود كه به ازاء هر 100 كیلوگرم بذر 200 گرم سم می توان اختلاط نمود شایان ذكر است كه بذور ضدعفونی شده را نباید به مدت زیادی انبار نمود . همراه با سم ضد عفونی در زمان كاشت می توان از ازتوباكترنیز استفاده نمود طریقه استفاده از ازتو باكتر 100 كی

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق در مورد تحلیل های علمی تولید گندم در ایران و جهان


 لینک دانلود خرید پایین توضیحات دسته بندی:ورد نوع فایل:doc (قابل ویرایش و پرینت) تعداد صفحه:45تحلیل های علمی تولید گندم در ایران و جهان(اقتصاد گندم ایران )تا کنون کتابها، مقالات ، طرح های تحقيقاتی و سایر منابع علمی در باب تولید گندم در ایران و مزیت نسبی تولید این محصول در ایران همچنین، در مورد اینکه آیا مساله خود کفایی در تولید گندم در ایران اساسا لزومی دارد یا نه ، بحث های فراوانی کرده اند و هر یک فراخور نوع کار نتایجی نیز گرفته اند. برخی نتیجه گرفته اند که ما باید در تولید گندم خود کفا شویم برخی نیز نتیجه گرفته اند که اساسا نیازی به مطرح شدن بحث خود کفایی نیست و ایران در تولید گندم مزیت نسبی ندارد! اگرچه هر یک از کارهای انجام شده در این زمینه قابل احترام هستند اما به نظر می رسد علت تفا

ادامه مطلب  
گزارش کارورزی با موضوع زراعت و اصلاح نباتات ایستگاه تحقيقات و اصلاح نهال و بذر استان گلستان


25 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقيق جو (Hordeum volgarel):جو متعلق به جنس Hordeum L. با تعداد كروموزوم 2n=14 است. بهترین اراضی برای كشت جو، خاك‌های لومی و رسی با زهكشی مناسب می‌باشد. pH مناسب برای آن، 8-8/6 می‌باشد.تقسیم‌بندی‌های جو:از نظر فصل كاشتالف)    جوهای پاییزه           ب)      جوهای بهارهآرایش گل‌آذین:الف)    جوهای شش ردیفه   ب)      جوهای دوردیفه        د)   

ادامه مطلب  
پرورش و تكثیر گلهای فصلی (گلهای فضای آزاد)


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات39 فهرست مطالبعنوان صفحهچكیده 2 مقدمه 3فصل اول: مشخصات تاریخچه تأسیس واحد كارآموزی 4 فصل دوم: بررسی شرح وظایف و فعالیتهای صورت گرفته و تكنیكهای به كار رفته 5فصل سوم: پرورش و تكثیر گلهای فصلی (گلهای فضای آزاد) 7گلهای فصلی پیازی 7زمان كاشت 8گل نرگسی: Narcissus مشخصات گیاه شناسی 9زمان كاشت و نحوه ازدیاد 10بستر كاشت 10نیاز آبی 11كاربرد 11گل كوكب كوهی Rudbeckial: L مشخصات گیاه شناسی 12زمان كاشت و نحوه ازدیاد 12بستر كاشت نیاز آبی 13كاربرد 13گل رعنا زیبا Gaillardia Pulchella Faug مشخصات گیاه شناسی 14زمان كاشت و نحوه ازدیاد 15بستر كاشت 15نیاز آبی 16كاربرد 16گل سلوی- صلبی Salvia: L مشخصات گیاه شناسی 17زمان كاشت و نحوه ازدیاد 17بستر كاشت 18نیاز آبی 18كاربرد 19گل مینا چمنی Bellis Perennis: L م

ادامه مطلب  
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی باعنوان كارخانه آرد زاودی بندرتركمن


فرمت فایل: ورد قابل ویرایش     تعداد صفحات: 46بخشی از متن :  فهرست مطالب3-1-تاریخچه و معرفی كارخانه ی آرد زاودی.. 13-2-غلات: 13-2-1-گندم: 13-2-2-مشخصات فیزیكی دانه گندم. 23-2-3-عوامل موثر در كیفیت گندم. 33-2-3-1-عوامل فیزیكی موثر در كیفیت گندم. 33-2-3-2-عوامل شیمیایی موثر در كیفیت گندم: 43-2-4-تركیبات گندم. 43-2-5-نگهداری گندم: 73-2-6-كیفیت گندم های ایران: 83-3-تكنولوژی آسیاب گندم. 83-3-2-فن آوری آسیاب كردن گندم و مراحل تولید آرد: 93-3-2-1-تمیز كردن گندم: 93-3-2-2-مشروط كردن گندم : 123-3-2-2-1-روش های مشروط كردن.. 133-3-2-3-مراحل مختل فرآیند آسیاب كردن.. 153-3-2-3-1-سیستم آسیاب های غلطكی.. 153-3-2-4-نگهداری آرد گندم. 193-4-آرد گندم. 203-4-1-مواد افزودنی به آرد. 203-4-2-استفاده

ادامه مطلب  
تاثیر قرآن و حدیث در ادب فارسی


132 صفحه     خداوند برای هدایت انسان ها، پیامبران الهی را به سوی بشر مبعوث کرده است تا اندیشه و تفکر آنان را تحول و در رفتار و کردار افراد بشر و جوامع آنان تغییر ایجاد کند.هدف از این گردآوری اشاره به تاثیر قرآن و حدیث، که هر دو در هدایت بشر نقش به سزایی دارند، است. برای این منظور ما در این تحقيق به ترتیب زندگانی و تاثرات هشت تن از شاعران بزرگ را دنبال کردیم و برای این که تاثر هر نویسنده و سخنور را بهتر ردیابی کنیم از زندگانی آن شاعر و نویسنده به اجمال سخن گفتیم و میزان اشتغال وی به علوم قرآنی از جمله تفسیر کتاب مجید و احادیث رسول اکرم و اخبار معصومین را تا حد ممکن یادآوری کردیم. در این تحقيق با توجه به پرسشنامه ای که تهیه گردید و در اختیار چهل نفر از دانش آموزان سال سوم و پیش دانشگاهی مدرسه آرمینه مصلی نژاد قرار گرفت، ما به

ادامه مطلب  
پایان نامه تاثیر قرآن و حدیث در ادب فارسی


  فرمت فایل : WORD ( قابل ویرایش ) تعداد صفحات:150 فهرست مطالبپیشگفتار......................................................ا-بمقدمه........................................................ب-جچکیده.........................................................ج-دفصل اول: كلیات تحقيقمقدمه ................................................................1بیان مسئله.............................................................2اهداف تحقيق...........................................................2اهمیت تحقيق...........................................................2سئوالات تحقيق.......................................................3-2فرضیه ها................................................................3كلید واژه ها.........

ادامه مطلب  
آفات مهم گندم و مدیریت كنترل آنها در ایران


فرمت فایل: word(قابل ویرایش)تعداد صفحات75آفات مهم گندم و مدیریت كنترل آنها در ایرانفهرست مطالبمقـدمـهآفات گندم و اهمیت اقتصادی آنهاراست بالان زیان آور گندمسن های زیان آور گندمجوربالان زیان آور گندمبال ریشك داران زیان آور گندمسخت بالپوشان زیان آور گندمبال پولك داران زیان آور گندمدو بالان زیان آور گندمبال غشائیان زیان آور گندمكنه های زیان آور گندممدیریت تلفیقی آفات گندممنابع مقـدمـه ابتدای صفحهگندم عمده ترین محصول زراعی كشور است. سطح زیر كشت گندم آبی و دیم كشور در سال 1380 به ترتیب27/2 و51/3 میلیون هكتار و متوسط عملكرد آن در شرایط آبی و دیم به ترتیب 3 و 7/0 تن در هكتار بوده است. نرخ خودكفایی گندم در سال های مختلف بین 60-80 درصد نوسان داشته است. در صورتی كه متوسط عملكرد در شرایط آبی و دیم به ترتیب تا سطح 8/4 و16/1 تن در هكتار

ادامه مطلب  
گزارش کارآموزی در کارخانه آرد گندم


این گزارش حاصل یک ماه کارآموزی ( معادل 240 ساعت ) در کارخانه آرد گندم می باشد که به صورت گزارشی کامل و جامع به نگارش در آمده است.بخشی از متنِ این گزارش کارآموزی : مقدمهفرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود.

ادامه مطلب  
دانلود مقاله گیاهان دارویی


 مشخصات این فایل عنوان: گیاهان داروییفرمت فایل :word(قابل ویرایش) تعداد صفحات : 13این مقاله در مورد گیاهان دارویی می باشد. بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله گیاهان دارویینام علمی: Triticum aestivum      تیره (خانواده):  poaceaeنام انگلیسی: Wheat1- بخش دارویی :1-1 اجزاء اصلی (مواد مؤثره): گندم بعنوان یك منبعطبیعی قابل دسترس، مجموعه سرشاری از ملکول هایساده و ماکروملکول های فعال بیولوژیكی نظیر، پروتئین هاگلیکوزیدها، لیپیدها، ویتامین های B6, B5, B3, B2, B1, B, D, E, A  و املاح است. روغن جوانه گندم دارای اسید لینولئیک، اسید اولئیک، اسید لینو لنیک است. 2-1 خواص درمانی: جوانه گندم جهت تقویت عمومی بدن و ضعف بعد از بیماری، ملین  اشتها آور، مقوی مادران شیرده، تقویت و ازیاد قوه ب

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوینت آموزش كاشت گندم


دسته بندی : پاورپوینت _ عمومی و آزادنوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش متن )فروشگاه فایل » مرجع فایل قسمتی از محتوی متن ppt :  تعداد اسلاید : 15 صفحهبنام خدا نهاد ترویج و آموزش كشاورزیآموزش كاشت گندم ضد عفونی بذور بذور گندم را بر روی یك سطح تمیز مانند نایلون یا برزنت پهن نموده سپس بذرها را با مقداری آب خیس نموده به حدی كه بذور مرطوب شوند سپس سم را به نسبت مناسب با بذور به طوری آغشته نمایید تا یك لایه سم به بذر چسبیده باشد. برای اختلاط بهتر است از پارو یا بیل استفاده نمایید . از سموم مناسب ضدعفونی می توان به سموم دیویدند و ویتاواكس تیرام اشاره نمود كه به ازاء هر 100 كیلوگرم بذر 200 گرم سم می توان اختلاط نمود شایان ذكر است كه بذور ضدعفونی شده را نباید به مدت زیادی انبار نمود . همراه ب

ادامه مطلب  
دانلود پروژه تاثیر قرآن و حدیث در ادب فارسی


پروژه تاثیر قرآن و حدیث در ادب فارسی پژوهش کامل در حوزه زبان و ادبیات فارسی می باشد و در 5 فصل تنظیم شده است. شما میتوانید فهرست مطالب پروژه را در ادامه مشاهده نمایید.پروژه بصورت فایل قابل ویرایش ورد(WORD) در 121 صفحه برای رشته های زبان و ادبیات فارسی در پایین همین صفحه قابل دانلود میباشد. شایسته یادآوری است که پروژه از ابتدا تا پایان ویرایش وتنظیم , سکشن بندی (section) ، نوشتن پاورقی (Footnote) و فهرست گذاری اتوماتیک کامل شده وآماده تحویل یا کپی برداری از مطالب مفید آن است.بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ، لینک دانلود نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک فایل مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد.پیشگفتارقرآن مجید کتاب دینی ماست و معانی و مفاهیم آن در طول چهارده قرن از جهات مختلف در حیات فردی و اجتماعی ما تأثیر پ

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق درباره بررسی اثر تاریخهای مختلف كاشت روی عملكرد و اجزای عملكرد چهار رقم سویا درمنطقه میانه


تعداد صفحات:16نوع فایل: word (قابل ویرایش)لینک دانلود پایین صفحه  چكیده: این آزمایش در سال 1382درمزرعه تحقيقاتی دانشگاه آزاداسلامی واحدمیانه جهت تعیین بهترین تاریخ كاشت و رقم مناسب بصورت فاكتوریل در قالب طرح بلوكهای كامل تصادفی انجام شد. تاریخ‌های كاشت در سه سطح شامل 5 اردیبهشت،20 اردیبهشت و 5 خرداد بعنوان فاكتورتاریخ كاشت‌ و ارقام سویا در چهار سطح (كلارك، ویلیامز، زان، هاركور) به‌عنوان فاكتور رقم درنظر گرفته شدند .صفات مورد اندازه گیری شامل ، ارزیابی عملكرد ،وزن هزاردانه اندازه گیری ارتفاع بوته ، تعداددانه درغلاف ، تعدادغلاف دربوته ،‌شاخص برداشت واندازه گیری میزان روغن وپروتئین می باشد.تجزیه آماری صفات اندازه گیری شده برای م

ادامه مطلب  
پاورپوینت اهمیت گندم در جهان،تولید ایران و مقایسه کیفیت گندم های تولیدی استان کردستان با کشور


لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد اسلاید : 35 اسلاید قسمتی از متن .ppt :  اهمیت غلاتغلات که گندم نیز یکی از گیاهان این گروه میباشد قرن ها جان بشر را از گرسنگی نجات داده اند و تمدن بشر بر اساس کاوش های باستان شناسی در خرابه های قدیمی با استفاده از گندم در دره ها و دامنه های مشرف به دجله و فرات آغاز شده است و کاوشهای این منطقه نشان میدهد که حدود 16000-10000 سال قبل ساکنان این منطقه (ایران، ترکیه، سوریه و عراق) به کاشت گندم اشتغال داشته اند.غلات و از جمله گندم می توانند نیازهای روزانه انسان را که شامل هیدراتهای کربن، پروتئین، چربی، مواد معدنی و بعضی از ویتامین ها را مشروط بر اینکه سبوس آنها کاملاً گر

ادامه مطلب  
گندم


       مقاله کشلورزی و گیاهشناسی با عنوان گندم در فرمت ورد در 39 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:مقدمهکشت گندم ازتفسفرپتاسیمداشتگرانستارآفات و بیاریهاسن گندمشته روسیسیاهک پنهانسفیدک سطحیبرداشتبررسی اقتصادی خاکورزی حفاظتی در تناوب گندم- آیش وسایل و روشهای آزمایش تحلیل اقتصادی نتایج وبحث. محصولات ، پس مانده و ذخیره ی آب سود بخشی و تحلیل حساسیت جوانه گندماهمیت غذایی جوانه ها در برنامه غذایی روزانهدانه گندم سبوس گندم آفات گندم سن گندم خطرناکترین آفت گندم در ایرانحشره شناسی Eurygaster integriceps گیاهان میزبان سن گندم سیکل زندگیتغذیه حشرهتغییرات جمعیتجمعیت سن گندم بوسیلهعوامل زندهعوامل غیر زنده در کنترل جمعیت سن گندم۱) اقلیم و هوا ( محیط ) الف) غذا ب) شرایط اقلیمیج) دماد) آب , باران و رطوبت نسبیه) بادپیشگیری و کنترل۱) کنترل زراعی۲) کنتر

ادامه مطلب  
تولید گندم د ر ایران 12 ص


12 صتولید گندم در ایرانبا تولید 13 میلیون و 637 هزار و 53 تن گندم، تولید سرانه به ازای هر ایرانی،به 5/203 كیلوگرم رسید.كل تولید گندم تا امروز با احتساب دو میلیون و 500 هزار تن گندم خود مصرفی و بذری كشاورزان و مقدار 11میلیون و 137هزار و 53 تن خرید تضمینی،به 13 میلیون و 637 هزار و 53 تن رسیده است كه به ازای هر ایرانی5/203 كیلوگرم گندم تولید شد. با توجه به آخرین آمار جمعیت كشور كه به 67 میلیون نفر رسیده است،با تقسیم كل گندم تولیدی به تعداد جمعیت كشور،مقدار گندم تولید سرانه به دست خواهد آمد. این گزارش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مجری طرح گندم وزارت جهاد كشاورزی حاكی است، خرید تضمینی گندم تا 5 آبانماه 83 به 11 میلیون و 137 هزار و 53 تن رسید. خرید تضمینی گندم از كشاورزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته،26/9 درصد رشد نشانمی‌دهد. به این ترتیب با خری

ادامه مطلب  
پروژه کار آفرینی خط تولید آرد


36 صفحه word | فونت Tahoma سایز 12 | قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر | قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از فایلگندم از نظر سختی و نرمی :سختی و نرمی از ویژی های آسیابی گندم هستند كه به نحوه خرد شدن اندوسپرم مربوط می شوند . در گندم های سخت تكه تكه شدن اندوسپرم در طول خطوط دیواره های سلولی انجام می شود در حالی كه اندوسپرم گندم های نرم به طور تصادفی می شكند این پدیده بیانگر وجود مناطق قوت و ضعف مكانیكی در گندم سخت و ضعف مكانیكی نسبتاً یكنواخت در گندم نرم است . از گندم های سخت آرد زیر و دانه دانه بدست می آید كه به سهولت می ریزد و به راحتی الك می شود . و دارای ذراتی به اشكال با قاعده است . كه بسیاری از آنها سلول های كامل اندوسپرم هستند . از گندم های نرم آرد بسیار نرمی به دست می آید كه دارای قطعاتی با اشكال بی قاعده از سلول های اندوسپرم است و

ادامه مطلب  
پروژ ه ای در باره ی بررسی اثر تاریخهای مختلف كاشت روی عملكرد و اجزای عملكرد چهار رقم سویا


فرمت فایل:word (با قابلیت ویرایش)-تعدادصفحه: 17لینک داونلود:پایین صفحه چكیده:  این آزمایش در سال 1382درمزرعه تحقيقاتی دانشگاه آزاداسلامی واحدمیانه جهت تعیین بهترین تاریخ كاشت و رقم مناسب بصورت فاكتوریل در قالب طرح بلوكهای كامل تصادفی انجام شد. تاریخ‌های كاشت در سه سطح شامل 5 اردیبهشت،20 اردیبهشت و 5 خرداد بعنوان فاكتورتاریخ كاشت‌ و ارقام سویا در چهار سطح (كلارك، ویلیامز، زان، هاركور) به‌عنوان فاكتور رقم درنظر گرفته شدند .صفات مورد اندازه گیری شامل ، ارزیابی عملكرد ،وزن هزاردانه اندازه گیری ارتفاع بوته ، تعداددانه درغلاف ، تعدادغلاف دربوته ،‌شاخص برداشت واندازه گیری میزان روغن وپروتئین می باشد.تجزیه آماری صفات اندازه گیری شده برای مقایسه میانگین ها به

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کارشناسی حسابداری بررسی مالی مجتمع صنعتی سیمان آبیك


      دانلود مقاله کارشناسی حسابداری بررسی مالی مجتمع صنعتی سیمان آبیك فهرست مطالب عنوانصفحهپیشگفتار بفهرست مطالب دفهرست اشكال حفهرست ضمائم چكیده طیفصل اول - كلیات 1مقدمه 2تعریف موضوع تحقيق 3اهمیت و ارزش تحقيق 4اهداف تحقيق 5كاربرد نتایج تحقيق 6سوالات اساسی تحقيق 7روش تحقيق8تعریف واژه ها 8خلاصه 10مباحث فصول بعدی 10فصل دوم - ادبیات موضوع 11مقدمه 12بخش یك - مباحث نظری13سیستم 13خرید 14اهداف بخش خرید 14اصول و موازین پنجگانه خرید 15وظایف و مسئولیت های بخش خرید 16ارتباط بخش خرید با بخشهای دیگر 17فرآیند یا مراحل خرید خارجی 18انبار 19عنوان صفحهانواع انبارها 19جایگاه انبار 20اهداف و وظایف انبارها20انواع موجودیهای انبارها 20انبارداری 21سیستم انبارداری و مزیتهای آن 21وظایف انبا

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  > 
logo-samandehi